Klein hondje

Klein hondje

Klein hondje.

Klein hondje ! Het adopteren van een hondje kan via tal van verschillende wegen worden geregeld. Asielen zijn een gunstig begin voor het vinden van kleine honden om te adopteren. Zowel puur brood als gemengd brood. De procedure is vrij eenvoudig en vereist normaal gesproken een adoptievergoeding en af en toe een controle van de eigenaar van een huisdier.

Klein hondje
Klein hondje

Dit helpt hen om te erkennen wat voor soort huisdiereigenaar je in het verleden bent geweest. Het is altijd een goed idee om tijd met de hond door te brengen voordat je hem adopteert. Als je kinderen hebt, moet je ze meenemen voor de eerste oriëntatie.(Gratis klein hondje)

Een paar kleine hondenpotjes hebben broodspecifieke medische omstandigheden. Teckels van reguliere of miniatuurvariëteit zijn bijvoorbeeld meer vatbaar voor rug- en heupproblemen. Wat eenvoudig broodonderzoek zal de meeste van deze medische problemen laten zien.(Gratis klein hondje)

Een andere weg voor adoptie van kleine honden zou reddingen zijn.

Een paar van de meer populaire broden zoals. Bichon Frise, Papillion, miniatuur pincher, teckel, Yorkshire, mopshond, Boston terrier etc.. Zorg voor broodspecifieke reddingen. Andere reddingen zijn algemener en hebben ook gemengde broden. Als u nadat u uw aanvraag hebt voltooid en u hebt ontdekt dat bepaalde brood beter bij u past. Zou deze weg naar alle waarschijnlijkheid het beste voor u werken.(Gratis klein hondje)

Een paar kleine hondenpotjes mogen niet worden geadopteerd als er kleine kinderen in huis zijn. Broden zoals mopshonden en miniatuurboksers zijn slechts een paar. Hoe kleinschaliger brood het voor een klein kind te gemakkelijk wordt om ze pijn te doen. Dit kan gebeuren door erop te vallen of erop te stappen. Ook een paar kleine hondenpotjes hebben meer kans om te knijpen en te bijten. Kleine honden moeten worden geadopteerd in een huishouden met ouderen of een gezin met oudere kinderen.

Kleine honden zijn onstuimig en moeten worden bijgewoond.

Ze hebben ruimte nodig om te rennen. Kleine honden hebben de neiging om meer hyper te zijn dan grotere honden. Dit zijn zaken waar je rekening mee moet houden als je een kleinschalige hond wilt adopteren.

Extra dingen om naar te kijken bij het adopteren van een kleine hond zijn tijd, geld en liefde. Wanneer je een hond groot of klein adopteert. Je kun er maar beter voor zorgen dat je tijd hebt om ervoor te zorgen. Je moet er ook een punt van maken dat je het geld hebt om te kampen met medische verschijningen en vereiste zorg voor de hond. En dan is er natuurlijk liefde die alle dieren nodig hebben. houden van overleven en groeien.

Vergeet niet dat je huisdier heel hard zal werken om je te behagen. Omdat ze onvoorwaardelijke doelen hebben om hun meester te behagen. Kleine honden zijn goede huisdieren voor appartementsbewoners en iedereen die graag een warme schoot heeft. Ook is het goed om te onthouden dat het in de meeste gevallen gemakkelijker is om een hond van tien pond te besturen dan dat het een do is die twee keer zo groot is.

Je kunt beter je opties afwegen en de voor- en nadelen van adoptie van  klein hondje overwegen.

Neem je omgeving in je op en vraag jezelf af of dit is wat goed voor je is. Correspondeer met uw huisbaas om te zien of er huisdierenbeleid is en praat mogelijk met iemand die u kent die een kleine hond heeft of een kleinschalige hond heeft geadopteerd. Zorg ervoor dat de conclusie die je trekt de juiste is voor jou en je situatie.

Zowat alle mensen zullen je verzekeren dat een minder geagiteerde hond een walvis is die veel gemakkelijker te trainen is. Hoewel het waarschijnlijk iets eenvoudiger is om de aandacht van dit type hond vast te houden. Kan een opgewekte, hyperhond ook gemakkelijk te trainen zijn als je wat geduld hebt. De sleutel is om je handen op een hond te leggen die zich aan je zal hechten.

Wanneer je je hecht met een hond en die hond zal je overal volgen omdat hij aan je denkt als een belangrijker lid van zijn familie-eenheid. Zal hij enthousiast alles voor je uitvoeren. Een hond die geniet van zijn eigenaar is heel eenvoudig te coachen. Ongeacht of hij hyperactief of stil, onderdanig of dominant is.

Elk speelgoedras is een categorie op zich.

Als je op de markt bent voor een kleine hond, moet je jezelf een plezier doen en het ras onderzoeken dat je overweegt. Ik zal je later in dit artikel een miniatuurbeschrijving van een paar rassen geven. Maar je bent het aan de hond verplicht om veel meer onderzoek te doen.(Klein hondje).

Speelgoedhonden zijn niet voor iedereen. Ze hebben zorg nodig en moeten worden behandeld als echte levende huisdieren en niet als een ‘bewegend knuffel’. Vanwege hun grootte moet ervoor worden gezorgd dat ze worden beschermd tegen zitten, struikelen of stappen door niet-ziende volwassenen.

De meeste speelgoedgefokte honden hebben de neiging om gemakkelijk prikkelbaar, territoriaal. Reactief op hun omgeving en beschermend voor hun eigenaren te zijn.(Klein hondje).

Daarom kan ik het niet vaak genoeg zeggen. Doe je huiswerk en onderzoek het ras dat je overweegt.

Hier is een miniatuurschets van 10 van de meest voorkomende kleine rassen:

Shih Tzi: — Klein hondje.

Levensduur 12 – 14 jaar.

Gewicht 9 – 16 pond.

Hoogte 8 – 11 inch.

Voordelen:: Ze zijn zachtaardig, loyaal en aanhankelijk. Zijn over het algemeen geen blaffers. Ze zijn niet veeleisend of hooggespannen en kunnen overweg met andere huisdieren.(Klein hondje).

Nadelen: Verzorging, moet bijna dagelijks kammen en borstelen als het haar gematteerd en verward raakt. Heeft airconditioning niet oververhit of in hoge luchtvochtigheid.

Italiaanse Windhond: — Klein hondje.

Levensduur 13 – 15 jaar.

Gewicht 7 – 12 pond.

Hoogte 13 – 15 inch.

Voordelen:: Schoon en geurloos. Rustig, niet veeleisend en heeft weinig training nodig. Schoonheid in beweging.(Klein hondje).

Nadelen: Ze zijn gevoelig voor gebroken benen en uitgegleden knieschijven. Zijn het beste in situaties waarin er geen kinderen zijn. Worden niet beschouwd als een waakhond en hebben te allen tijde een riem nodig. Wanneer ze niet in huis zijn. Geneigd om achter alles aan te rennen wat beweegt.

Speelgoedpoedel:

Levensduur 10 – 14 jaar.

Gewicht 6 – 9 pond.

Hoogte tot 10 inch.

Voordelen: Hebben weinig beweging nodig en zijn niet-shedders (zoveel als honden kunnen zijn) levendige en goede waakhonden zijn.(Klein hondje).

Nadelen: Moet elke 6 tot 8 weken worden verzorgd. Zijn overgefokt vanwege populariteit die genetische gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Er wordt voorgesteld om de “theekopje” -variëteit te vermijden. Omdat het neurotische en / of ziekelijke puppy’s kunnen zijn.

Yorkshire Terriërs:

Levensduur 12 – 14 jaar

Gewicht 3 – 7 pond

Hoogte 7 – 9 inch

Voordelen:: Ze zijn mooi, slim en zeer loyaal aan eigenaren. Kan sluw en lastig zijn, een geweldige schoothond die van aandacht houdt en een geweldige waakhond is.(Klein hondje).

Nadelen: Behoefte aan constante verzorging, niet goed rond kinderen. Yorkies houden van stilte, maar ze kunnen blaffers zijn. Hoge energie en zeer levendig. Heb een harnas nodig en geen halsband als je naar buiten gaat en moet te allen tijde worden aangelijnd. Heel avontuurlijk.

Pommeren: — Klein hondje.

Levensduur 12 – 16 jaar

Gewicht 3 – 7 pond

Hoogte 8 – 11 inch

Voordelen:: Goede appartementshond. Doet het goed in gehoorzaamheidstraining en heeft weinig beweging nodig. Maakt een geweldig schoothondje.

Nadelen: Heeft een goede socialisatie nodig om blaffen en bezitterigheid te beteugelen. Pom’s werpen nogal wat en moeten worden geborsteld.
Gevoelig voor gebitsproblemen en heeft de juiste tandheelkundige zorg nodig.(Klein hondje).

Pekingese: — Klein hondje.

Levensduur 13 – 15 jaar

Gewicht 8 – 14 pond

Hoogte 8 – 9 inch

Voordelen: Vindt het niet erg om alleen te zijn, goede hond voor iemand die werkt. Een kleine hond, maar niet zo delicaat als andere kleine honden. Heeft af en toe een wandeling in het park nodig.(Klein hondje).

Nadelen:: Niet kindvriendelijk, houdt van sommige katten houdt niet van andere huisdieren. Heeft verzorging, borstelen en schuren nodig. Moet zich in een ruimte met airconditioning bevinden. Omdat deze geen warmte kan verdragen.

Toy Fox Terriër: — Klein hondje.

Levensduur 13 – 14 jaar

Gewicht 4 – 7 pond

Hoogte 8 – 11 inch

Voordelen: Zeer slim, leert snel en is het gemakkelijkst van alle kleine rassen om huis te breken. Het nieuwste speelgoedras dat in 2003 door de AKC en UKC wordt erkend. Zodat ze niet overgefokt zijn. Hebben weinig genetische gezondheidsproblemen en zijn goede waakhonden.(Klein hondje).

Nadelen: Ze zijn Terriërs en zullen graven, achtervolgen en rennen. Ze hebben grote socialisatie nodig omdat ze overdreven op dingen zullen reageren. Meestal zijn een een persoon of een familie hond. Zeer hoog gespannen en zijn niet voor een persoon die niet actief is of voor ouderen.

Pugs: — Klein hondje.

Levensduur 12 – 14 jaar.

Gewicht 14 – 18 pond.

Hoogte 10 – 11 inch.

Voordelen:: Goed met kinderen en andere huisdieren. Zeer gemakkelijk om mee te leven, rustig. Heeft minimale verzorging en weinig beweging nodig.

Nadelen: Binnenhond die airconditioning nodig heeft. Kan geen hitte of vochtigheid verdragen. Heeft piepende ademhaling problemen samen met grommen en snuiven. Vatbaar voor ademhalingsproblemen. Werpt een beetje en heeft oogzorg nodig.(Klein hondje).

Dwergpinscher: — Klein hondje.

Levensduur 13 – 14 jaar

Gewicht 8 – 10 pond

Hoogte 10 – 12 inch

Voordelen:: Uitstekende waakhond – zal aanvallen. Zeer actief, energiek. Speels en nieuwsgierig. Heeft veel beweging nodig.

Nadelen:: Niet voor kleine kinderen. Heel fragiel, maar weet dit niet. Wilskrachtig, erg nieuwsgierig en moet te allen tijde buiten aangelijnd zijn, omdat hij zal rennen en alles achtervolgen wat in het oog springt.
Daar heb je een kort overzicht van 10 van de beste kleine hondenrassen. Als een van deze iets voor jou is. Doe dan je huiswerk en weet waar je aan begint voordat je springt.(Klein hondje).

Veel succes en veel plezier