Liefde vinden

Liefde vinden

Liefde vinden.

Liefde vinden ! Wat kan en kan niet tegen de heer worden gezegd. Hoe alphonse niet tegen te komen en “de ware” te herkennen. Ontdekten de correspondenten van “Komsomolka” van specialisten.

Liefde vinden

Zelfs als je iets ouder bent dan 30. Een mislukt huwelijk achter de rug hebt en twee kinderen het gevecht met kussens op de bank hebben verdrievoudigd. Is er nog steeds hoop om je prins te vinden.(Liefde vinden).

Het zelfisolatieregime heeft ons leven aanzienlijk aangepast . Nu ga je niet naar een coffeeshop om met een boek te zitten. En ‘s avonds naar een restaurant om je ogen rond te schieten op zoek naar schattige vrijgezellen. Een matchmaker met 30 jaar ervaring. Een ervaren coach en een professionele psycholoog gaf advies over hoe je niet in de problemen kunt komen en de “ene” kunt vinden die door het lot is bestemd. Nu moet het persoonlijke leven op afstand geregeld worden.

Stap 1: Bepaal prioriteiten.(Liefde vinden).

Hoe vreemd het ook mag lijken. Maar de zoektocht naar de rechter moet beginnen … van jezelf. Beslis eerst: wat wil je in het leven? De kinderen op de oppas laten en een carrière opbouwen? Het kantoor verlaten en halsoverkop het gezin in gaan.(Liefde vinden).

Er nog drie baren en van ‘s morgens tot’ s avonds lekkernijen koken? Het hele jaar door reizen en met je gezin van de ene hemelse plek naar de andere verhuizen? Besloten? Denk nu eens na: wat weerhoudt je ervan om je droom waar te maken en wat voor soort man er moet zijn om het werkelijkheid te laten worden.

Veel vrouwen. Waaronder alleenstaande moeders. Verwachten dat een prins in hun leven verschijnt en al hun problemen oplost. Dit is fundamenteel verkeerd – een man heeft zijn eigen problemen. Waarom heeft hij de jouwe nodig? — zegt coach. Gametechnicus. Auteur van transformationele. Zakelijke games en metaforische kaarten Anna Seglina. – Eerst jezelf begrijpen. Prioriteiten stellen. Focussen op wat belangrijk is en dan gaan zoeken.

Zelfisolatie heeft de mogelijkheden om te daten aanzienlijk uitgebreid. Alles is op afstand, wat online betekent . Communiceer voor de gezondheid. Niet alleen met cavaliers uit uw stad. Maar ook in heel Rusland en zelfs met buitenlanders.

– Beoordeel van tevoren nuchter je capaciteiten:

Opleiding, kennis van de taal. Cultuur, etiquette. Probeer te begrijpen wat belangrijk en waardevol je aan een man kunt geven. Bedenk eens naar welk land je echt klaar bent om naartoe te verhuizen. Als ineens alles perfect uitpakt, adviseert Anna Seglina.(Liefde vinden).

Wees voorbereid op het verschil in mentaliteit: in Italië zul je bijvoorbeeld in het reine moeten komen met het belang van familietradities en het feit dat de moeder van de man het huis zal beheersen. In IJsland daarentegen ligt de prioriteit bij partnerschappen en in restaurants betaalt iedereen voor zichzelf.

Specifiek.(Liefde vinden).

Vul je profiel zinvol in. Reflecteer je sterke punten erin. Kies een foto waar je goed uitkwam. Maar er in het dagelijks leven toch uitziet als jezelf.
Zoek naar een echt persoon, niet naar een prins: Je zult het ermee eens zijn. Hoogstwaarschijnlijk, dat je versmalde geen generaal is. Geen oliemagnaat of superman.
Bestudeer zorgvuldig de foto van de man die je leuk vindt in het profiel. Controleer deze met behulp van zoekmachines op originaliteit.
Vraag tijdens de communicatie om u naar de “gezicht” -foto’s te sturen uit de categorie “waar ben je nu”. Zorg ervoor dat je een videogesprek gebruikt.

Foto’s gemaakt in de badkamer. Bijgesneden foto’s, weigering om te communiceren via een videoverbinding en constante tewerkstelling in het weekend zijn zeker tekenen dat je held niet vrij is of zich voordoet als een ander.(Liefde vinden).
Als je er zeker van wilt zijn dat een man eerlijk tegen je is. Registreer dan nog een paar profielen op dezelfde site. Laat ze beter zijn dan de jouwe. Kijk op de pagina naar je potentiële vriendje. Maar zet niet de eerste stap. Als hij je eerst schrijft. Begint af te brokkelen in complimenten. Dan interesseerde jij-eerst hem waarschijnlijk niet zozeer dat hij stopte met het zoeken naar een vrouw van het hart. Een dergelijke kennismaking moet worden gestopt.

Stap 2: Zoeken moet actief zijn.(Liefde vinden).

Tijdens de periode van zelfisolatie is het aantal klanten bij huwelijksbureaus toegenomen: waar moet je heen als de bruidegoms zelf niet in de rij staan?

“Ik had een klant . Een jonge vrouw die niemand kon vinden – mannen verloren interesse zodra ze erachter kwamen dat ze twee kinderen had”. Zegt Svetlana Radaeva. De eigenaar van het huwelijksrelatiebureau “Accurate Cupid”. Een matchmaker met 30 jaar ervaring. Het duurde drie jaar voordat ze eindelijk naar me luisterde.

En mijn oog is al getraind: ik bied haar een man aan, en zij. “Oh, hij is niet in mijn smaak. Dun op de een of andere manier.” Ik zeg tegen haar: “Ga kennismaken, je zult het niet leuk vinden. Kom en we zullen een andere vinden.” Wat denk je? Gelukkig stel. 4 jaar getrouwd, samen.

Tegenwoordig biedt de huwelijksmarkt veel manieren om de zoektocht naar “hetzelfde” te beperken. Numerologie zal helpen om de juiste heer op geboortedatum te berekenen. Fysionomie – om perverten. Pathologische leugenaars en mannen die vatbaar zijn voor geweld uit te roeien. Tarotkaarten – om de toekomst een beetje te verduidelijken. En het exotische programma “Antichvarna” . Om de tekenen van “degeneratie” te bepalen door sterrenbeeld en kenmerken van uiterlijk – de vorm van de oren. Haarkleur, moedervlekken.(Liefde vinden).

“Als expert in deze business kan ik zeggen dat een kale man. Die volgens het sterrenbeeld een leeuw is, een heel slecht persoon is”. Zegt Radaeva. – Elk teken heeft zijn eigen kenmerken. Om erachter te komen wat wat is. Moet u contact opnemen met specialisten.

Het advies van matchmakers, of “wat wel en niet kan”.

Je kunt niet op zoek gaan naar een stel op een datingsite . Dit is een broeinest van oplichters en mensen die niet in de stemming zijn voor een serieuze relatie – er zijn 90% van hen. U kunt sociale netwerken voor deze doeleinden gebruiken. Ga naar VKontakte, typ de zoekmachine in “actief zoeken”. Stel geslacht, leeftijd in en bestudeer zorgvuldig de pagina’s van mannen die u leuk vindt: foto’s. In welke groepen hij zich bevindt. Naar welke muziek hij luistert. Zoek naar degenen met wie uw smaak samenvalt.(Liefde vinden).

Schrijf niet eerst. Zet likes.(Liefde vinden).

– Dit is genoeg. Het is beter om een paar “objecten” te kiezen uit degenen die vrienden zijn met je vrienden. Dus een man zal zien dat je gemeenschappelijke kennissen hebt. Geïnteresseerd zal zijn. Als hij je leuk vindt, zal hij het zelf schrijven. Als het gesprek begint. Kun je deze gemeenschappelijke vriend vragen of het de moeite waard is om tijd aan je “object” te besteden.

Plaats niet de hele geschiedenis van je leven in één keer. De lijst met verboden onderwerpen omvat voormalige relaties, financiële problemen en leningen. Dit alles zal mogelijk zijn na de seks. En bij voorkeur na verschillende vergelijkbare dates “met voortzetting”. En daarvoor, praat over hobby’s. Zoek naar gemeenschappelijke onderwerpen voor gesprek.

Je kunt geen hyperzorg voor kinderen tonen. Anders zal de man besluiten dat hij altijd op de tweede en verdere plaats zal zijn en gewoon wegloopt. We kunnen zeggen dat ze slim. Getalenteerd en vooral onafhankelijk zijn. Kinderen moeten natuurlijk ook moreel voorbereid zijn op het feit dat hun moeder recht heeft op privacy.(Liefde vinden).

Laat een man niet snel na het daten bij je wonen.

– Je kunt een Alphonse tegenkomen. Wat erg moeilijk zal zijn om van af te komen. Je kunt zelf instemmen met een bezoek aan hem (van tevoren waarschuwen. Bijvoorbeeld een goede vriend over waar je zult zijn). Zodat je een “verkenning door gevecht” kunt uitvoeren. Om te zien of hij netjes is in het dagelijks leven. Of zijn handen van de juiste plaats groeien.(Liefde vinden).

En vooral – of hij echt eenzaam is. Damesslippers en een badjas kunnen natuurlijk van de moeder zijn. Maar de kans dat de vrouw in het land is. En de man is gewoon op zoek naar avontuur, in dit geval heel hoog.

Stap 3: Vertrouw op je intuïtie.(Liefde vinden).

Het is mogelijk en noodzakelijk om te communiceren en een persoonlijk leven te regelen tijdens de periode van zelfisolatie. Zegt Nina Kovaliunas. Universitair hoofddocent van de afdeling Filosofie van SSMU, psycholoog.(Liefde vinden).
Normale mannen die liefde en communicatie nodig hebben. Bevinden zich nu ook in zelfisolatie. Ze zijn ook op zoek naar liefde. En velen maken het niet uit of een vrouw kinderen heeft. Of ze getrouwd was. Omdat het belangrijkste is om “jouw” persoon te vinden.

Maar dan verschijnt een aanzienlijk probleem:

In een persoonlijke ontmoeting kan een vrouw begrijpen of een man geschikt voor haar is. Bijna onmiddellijk – geuren. Intonaties, aanrakingen komen te hulp. Nu is het hier moeilijker mee – communicatie is verplaatst naar instant messengers.
Met videogesprekken kunt u het uiterlijk evalueren. Maar de tinten van de stem en al het andere blijft wat “achter de schermen” wordt genoemd. Zodat u kunt worden misleid in uw beste verwachtingen.

“Op internet kunnen vrouwen gemakkelijk het beeld van een partner “uitvinden”. Zich schamen om te vragen en te verduidelijken waar ze echt in geïnteresseerd is.” stelt Nina Kovaliunas. – Daarom adviseren psychologen zelfs in het geval van online dating om de regel van “ten minste drie” data te volgen. Voordat u precies begrijpt of u de aanvrager voor een hand en hart moet afwijzen of niet.

Ja, het is moeilijk om nu datums op zelfisolatie te hebben. Maar internet stelt je tenslotte in staat om samen op afstand een film te bekijken en naar het theater te “gaan” – alles is beschikbaar. Je hoeft alleen maar te willen.
Of is het juist mogelijk om de oude geheimen van verleiding te herinneren: brieven met de hand geschreven op geparfumeerd papier. De uitwisseling van favoriete boeken in de post met notities in de marge . Hoe communiceerden onze voorouders vóór de informatietechnologie? Het belangrijkste hier is om het niet te overdrijven en het vriendje niet af te schrikken met je buitengewone aanpak.

Professioneel advies.

Hoe herken je een bedrieger?

– Wanneer u op internet communiceert. Kunt u gemakkelijk een oplichter of Alphonse “tegenkomen”. En ze weten de hunkering van vrouwen naar romantiek in hun voordeel te gebruiken. Mooie woorden, eindeloze complimenten. Tranentrekkende verhalen. Om niet in de val te lopen. Is het beter om bewezen sites en communicatiegroepen op internet te gebruiken. Plus pas op dat je niet te veel over jezelf rapporteert.

In persoonlijke communicatie kan een leugenaar een inconsistentie van verbale en non-verbale signalen verraden: de gebarentaal van dergelijke mensen is vaak in tegenspraak met lichaamstaal. Op internet moet je aandacht besteden aan logische inconsistenties. Tegenstrijdigheden in verhalen over jezelf. Vertrouw op je intuïtie. Als ze zegt “er is iets mis met hem”. Dan is dat waarschijnlijk zo.

Ook moet je worden gewaarschuwd door stormachtige verklaringen in de liefde op 1-2 dates. Beloften die een persoon duidelijk niet kan vervullen. Verzoeken om wat geld te lenen en aanbiedingen om zo snel mogelijk in te trekken.

Ware liefde komt onverwachts,
Geen geluk in de liefde,
Op zoek naar liefde,
Waarom vind ik de liefde niet,
Liefde komt vanzelf op je pad,
Liefde van je leven ontmoeten,